Wil je gratis keto proberen en tot 2 kilo per week verliezen?
Hoe maak je bagels?
- Lunch
-
2 bagels
- 11g koolhydraten

Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Meng de eieren en pompoenpuree door elkaar.
- Meng in een andere kom kokosmeel, baking soda, zeezout, nootmuskaat en kaneel door elkaar.
- Doe nu de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten en mix goed door elkaar.
- Vet een donutvorm goed in met wat olijfolie of kokosolie.
- Verdeel nu het beslag over de donutvorm (4 à 5 vormpjes).
- Strooi de sesamzaadjes erover.
- Bak de bagels in 18 tot 25 minuten af.
Bagels maken
Jij kent ze toch ook wel, die ronde broodjes met een gat in het midden? Bagels hebben wel iets weg van donuts, al zijn ze een stuk minder zoet! Vooral in Amerika zijn ze erg populair, maar ook in Nederland worden ze genoeg gegeten. Je kunt ze dan ook op veel verschillende manieren beleggen. Met roomkaas en zalm bijvoorbeeld, of met wat roomboter en jam.
Herfstinspiratie
Wij hebben onze bagels geïnspireerd op de herfst. De pompoen die erin zit geeft deze bagels een boost van vitamine B, mineralen en vezels. Beleg je pompoenbagels lekker met wat sla, tomaat en zachte geitenkaas! Zalig!
Ben jij aan het afvallen maar weet je eigenlijk niet goed wat je nu en wel en beter niet kunt eten? Zoek jij inspiratie voor gezonde ontbijtjes of koolhydraatarme lunch recepten? In ons Koolhydraatarm 50-dagen programma vind je alle informatie die je nodig hebt, plus weekmenu’s met gezonde recepten voor wel 50 dagen lang! Geef het afvallen een boost en start vandaag nog.

Bewezen effectieve methode om eenvoudig blijvend gewicht te verliezen. Makkelijk om te volgen dankzij volledig uitgewerkte weekmenu’s, recepten en boodschappenlijstjes. Ontvang online support van onze afslank coach. Blijf gemotiveerd, houd vol en val af.
-
140.000+
Mensen gingen je voor
-
90+
Koolhydraatarme Recepten
-
250
Tips & Snacks
-
100%
Afslank Garantie (geld terug)
Rate dit recept
Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.