Dit waren de best verkochte boeken van 2023

Wil jij een vliegende start maken in 2024. Bekijk dan snel deze programma's en shop jouw favoriet met hoge oudejaars kortingen.

  1. Leestijd 2 min
  2. 28 12 2023
Deel dit bericht

Wil jij een slanke start maken van 2024? Wil jij een doorbraak in je gezondheid realiseren. In deze blog ontdek je de beste programma’s. Ontdek jouw favoriet en shop nu met hoge nieuwjaarskorting.

1. De Keto 50 Dagen Challenge

Het beste verkochte programma van 2023 was de Keto 50 Dagen Challenge. Het is een effectieve methode om snel vet te verbranden op buik, benen en billen. Shop nu met €10 extra nieuwjaarskorting

2. Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Gevolgd door meer dan 100.000 clienten. Afvallen zonder honger te lijden en jezelf suf te sporten. Weekmenu’s voor 50 dagen. Nu met €10 extra nieuwjaarskorting.

3. 57 Koolhydraatarme Ovenschotels

Met stip nieuw binnen op nummer 3 in deze lijst. Zo maak je de lekkerste ovenschotel recepten voor het hele gezin. Ideaal voor als je tijd en geld wil besparen terwijl je doorgaat met afvallen.

4. Afvallen op Budget

Het nieuwste boek van Ma is razendpopulair. Voor iedereen die koolhydraatarm wil eten en geld wil besparen op de boodschappen. Eet voor slechts €6 per dag en bespaar volgens het Nibud 396 euro per persoon per jaar!

5. Het boek boordevol Koolhydraatarme Broodrecepten.

Ideaal als je af wil vallen, terwijl je blijft genieten van brood. Nieuw binnen op 5. Bestel nu met 40% korting.

6. Ma’s 7-daagse Smoothie Detox Plan

Ideale detox kuur om het afvallen te kickstarten. Nu voor slechts €14,95. Inclusief GRATIS Intermittent Fasting schema’s.

Beoordeel dit artikel!

Slecht artikel Super artikel
Niels Bosman

Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig mogelijk leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.

Geef een reactie