Ma’s tip: Heb je een noodgeval? Kauw een nootje!

  1. Leestijd 4 min
  2. 11 11 2019
Deel dit bericht
eet noten om af te vallen

Heb je honger tijdens het afvallen ? Ai, dat is vervelend. Toch wil je sterk zijn en niet gaan snacken bij een hongergevoel. Toch? Er is een makkelijke en lekkere oplossing voor een hongergevoel bij het afvallen: eet een handje nootjes.

Lees hier welke noten gezond zijn om te eten tijdens het afvallen >>>

Vele mensen denken juist dat er in noten veel vetten zitten, en dat noten daarom niet passen in een dieet. Dit is niet waar! Noten bevatten namelijk goede vetten. Je kunt gewoon noten eten tijdens het afvallen, weliswaar met mate. Eet daarom een handje noten per dag en heb geen honger tijdens het afvallen.

Enkele tips van ons:

  1. Kies er elke dag voor om gezonde vetten binnen te krijgen. Deze vetten zijn erg belangrijk voor het lichaam, en je wordt er niet dik van. Ze helpen juist om het hongergevoel te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan avocado’s, noten, eieren, melk, vlees van dieren die gras eten, enz.
  2. Wil je afvallen? Eet dan geen transvetten. Kies juist voor onverzadigde vetten.
  3. Je kunt dus gerust een handje nootjes per dag eten tijdens het afvallen. En noten helpen je om geen hongergevoel te hebben tijdens het afvallen en toch kilo’s kwijt te raken. Bovendien zijn noten erg lekker.
  4. Begin je dag goed en eet noten en zaden door je ontbijt. Bijvoorbeeld door de yoghurt of kwark, door een shake of door je bananenbrood. Daarmee behoud je langer een vol gevoel en heb je om 11 uur dus geen behoefte aan een tussendoortje.
  5. Strooi wat noten en zaden over je salade of eet een klein handje wanneer je honger hebt. Daarmee creëer je gemakkelijk een voedzame maaltijd.

Welke noten zijn goed voor bij het afvallen?

Lees hier welke noten gezond zijn om te eten tijdens het afvallen >>>

Niels Bosman

Grondlegger van de Makkelijk Afvallen methode. Mijn grootste passie is om een zo gezond en gelukkig leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren. Ik ben erg trots op ons platform en hoeveel mensen we we dagelijks inspireren met onze programma's.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *