Niels Bosman - Oprichter en eigenaar | MakkelijkAfvallen

Niels Bosman – Oprichter en eigenaar van Ma

makkelijk afvallen team over ons niels

Mijn naam is Niels en mijn grootste passie is om een zo relaxed, gezond en gelukkig leven te leiden en ook anderen hiertoe te inspireren.

In mijn zoektocht naar het creëren van een relaxed en gelukkig leven, ben ik erachter gekomen dat een sterk en gezond lichaam een must have is. Vandaar ook dat ik elke ochtend 45 minuten chi-gong (een soort yoga) doe. Vervolgens pak ik bijna altijd een gezond ontbijtje. Meestal een lekkere smoothie, maar soms ook Griekse yoghurt.

Ook mediteer ik elke dag. Soms gewoon door stil te zitten en rustig te ademen. Andere keren doe ik een meditatie op muziek of onder begeleiding van een stem.

Ik houd van business en online marketing. Vandaar ook dat je onze recepten en weekmenu’s zo goed hebt kunnen vinden ? Ik ben erg trots op deze website en hoeveel mensen we inmiddels al kunnen helpen en inspireren met onze recepten en blogs.

Ook hou ik van koken (en lekker eten) en reizen. Ik ben een creatieveling, een linkspoot en ik hou erg van dansen. Je vindt me regelmatig in de sportschool. Verder hou ik van wandelen in de natuur, festivals en gekke dingen doen ?

Niels’ favoriete recept: thaise curry

[gratis]
[gratis]