Slank Ontbijt Plan - met weekmenu's voor 40 dagen

Jij wilt graag afvalllen op een makkelijke manier? Zonder honger te lijden of minder te eten? 

Dan is het slank ontbijt plan precies waar je naar op zoek bent. 

Volg de ontbijtmenu's voor 40 dagen en activeer je vetverbranding

Start met afvallen op plaatsen waar je lichaam normaal zo makkelijk vet opslaat, namelijk je buik, billen en benen. 

*Resultaten kunnen per individu verschillen

DIRECT BESTELLEN

WAT KRIJG JE ALS JE DIT BOEK BESTELD?

Het slank ontbijt plan (E-BOEK) bevat alles wat je nodig hebt om af te vallen door koolhydraatarm te ontbijten. Je krijgt onze beste ontbijt tips op een rijtje. Bovendien geven we je complete ontbijtmenu's voor 40 dagen.

*resultaten kunnen per individu verschillen

BLIJVEN GENIETEN VAN BROOD?

JA! Dit ontbijt plan staat boordevol lekkere en gezonde recepten met koolhydraatarm brood, bananenbrood en koolhydraatarme crackers. Lekker blijven genieten van brood dus :)  

MINDER HONGERGEVOEL*

Door onze weekmenu's en tips te volgen, start je elke dag met een lekker en voedzaam ontbijt. Je hoeft geen honger te lijden en ook niet minder te ontbijten. 

MAKKELIJKE RECEPTEN

Alle recepten hebben we zelf uitgekozen en getest. Ze zijn makkelijk, lekker en goedkoop. Zo leer je hoe je heel simpel je eigen brood kunt bakken. En wat dacht je van heerlijke omeletjes, griekse yoghurt en pannenkoeken? 

ONTBIJTEN IS BELANGRIJK

Als je wil afvallen, dan is het ontbijt misschien wel de belangrijkste maaltijd. Een gezond begin van de dag is het halve werk. Want een lekker en voedzaam ontbijt is het startpunt van weer een energieke dag.

GEZOND AFVALLEN

Onze ontbijtjes bevatten heel weinig koolhydraten. Maar deze worden vervangen door eiwitten en gezonde vetten. Je lichaam komt niets tekort, waardoor je op een gezonde manier kunt afvallen.  

MAKKELIJK AANPASSEN AAN JE GEZIN

De ontbijt recepten zijn gebaseerd op 1 persoon. Heb je een man of kinderen? Geen probleem, want je kunt het makkelijk aanpassen aan je partner of je kinderen. Zo is iedereen blij.  

“Door de handige weekmenu's te volgen ben ik anders gaan ontbijten. Zonder veel moeite te doen of uren in de keuken te staan. Je krijgt veel handige tips en het beste is dat de recepten heel erg lekker zijn.” * 

Evelien - Breda

JA, IK DOE MEE

VOOR WIE IS HET SLANK ONTBIJT PLAN?

Ma heeft deze weekmenu's voor 40 dagen ontwikkeld om jou te helpen om gezond te ontbijten. Als jij makkelijk wilt afvallen, dan begint dit met een koolhydraatarm ontbijt. Maar naast afvallen zijn er nog andere gezondheidsvoordelen*, zoals:

  • Meer energie in de ochtend
  • Geen opgeblazen gevoel
  • Je hoeft niet minder te eten 
  • Minder snoepen gedurende de dag 


De recepten bevatten vlees en vis en daarom is dit e-boek minder geschikt voor vegetariers. Ook met allergieen is geen rekening gehouden.  

*Resultaten kunnen per individu verschillen

Maximaal Vet Verbranden

Een van de meest gemaakte fouten bij het afvallen is dat je verkeerd ontbijt. Door dit ontbijt plan te volgen, leer je hoe je gezond kunt ontbijten. Het draait allemaal om ANDERS eten, niet MINDER. 

Het geheim van onze ontbijt recepten is dat de ongezonde koolhydraten zijn vervangen voor eiwitten en gezonde vetten.  

Elk recept bevat maximaal 15 gram koolhydraten (meestal nog veel minder). Je kunt nu dus zonder zorgen lekker genieten van deze heerlijke ontbijtjes. 

Doordat je 's-ochtends gezonde eiwitten en vetten eet, zal je vetverbranding maximaal geactiveerd worden*. Je hoeft er niets voor te laten. Dit kun je echt de rest van je leven doen.  

Een woord van de auteur

“Slim ontbijten is de sleutel tot een slank en gezond lichaam. De weekmenu's heb ik persoonlijk voor jou samengesteld. 

En omdat ik er zo van overtuigd ben dat dit e-boek ook jou gaat helpen, geef ik je een 100% afslank garantie*. Als jij niet afvalt, dan krijg je je geld terug".  

"Dit is wat ik het liefste doe. Jou motiveren om een slank en gezond lichaam te krijgen." 

Je kunt mij altijd mailen met vragen. Je krijgt gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vragen.  

Niels Bosman, initiatiefnemer van MakkkelijkAfvallen. 

WACHT NIET LANGER. START NU! 

Waarom zou je wachten met gezond ontbijten? Je kan vandaag direct starten en het kost je slechts €9,95. Een relatief kleine investering, terwijl je wel behoorlijke resultaten mag verwachten. 

€27,00 €9,95

Al 27.800 personen succesvol geholpen met afvallen*

*Disclaimer: De auteur heeft zijn uiterste best gedaan om dit e-book zo duidelijk mogelijk te publiceren. Toch is het gebruik van dit e-book geheel op eigen risico. De auteur en de uitgever geven geen garanties voor de inhoud van dit materiaal. De resultaten kunnen per individu verschillen. Ook geeft dit e-book geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt, raad ik je ten alle tijden aan om contact op te nemen met jouw huisarts.