» Makkelijk Afvallen

Hi Ik ben Emmely. Bij MA ben ik mede verantwoordelijk voor de recepten en weekmenu’s in onze fijne community en op de website.

Ik ben commercieel econoom van origine. Online werken ontzettend leuk en probeer ook mee te denken over het verbeteren van de website. Hoe MA als bedrijf zoveel mogelijk mensen positief kan beïnvloeden.

Gezondheid is één van mijn passies. Ik heb een aantal jaar natuurgeneeskunde richting voeding en diëtiek gestudeerd. Uitgebalanceerde voedingsschema’s en gerechten maken kan ik helemaal in op gaan. Het allerleukste vind ik het om mensen helpen met een gezond leefpatroon te vinden wat bij hun past.

Zelf probeer ik gezond te blijven door gezond te eten en ik ben een beetje sportverslaafd… 😛

Kickboksen is mijn grootste passie. Met regelmaat ben ik in Thailand te vinden om hard te trainen en te genieten van de Aziatische keuken.

Emmely’s favoriete recept: Thaise soep met kokosmelk en kip

 

[gratis]
[gratis]