Disclaimer voor de website en producten van MakkelijkAfvallen.eu

MakkelijkAfvallen, vertegenwoordigd door Niels Bosman, heeft zijn uiterste best gedaan om het koolhydraatarm 50 dagen menu zo goed en duidelijk mogelijk te publiceren. Desalniettemin is het gebruik van het boek, tips, adviezen, aanbevelingen en de gerelateerde producten geheel op eigen risico. De auteur en de uitgever geven geen garanties voor de juistheid, volledigheid, waarheid of de toepasselijkheid van de inhoud van dit materiaal.

De auteur en de uitgever zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, incidentele schade, bijzondere schade en gevolgschade.

Dit e-book geeft geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt, raad ik je ten allen tijde aan contact op te nemen met jouw huisarts of specialist. De informatie in dit e-book is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de arts of specialist wordt verstrekt.

Het betreft een online programma (PDF) en je krijgt geen boek thuisgestuurd.

Op de inhoud van dit materiaal is auteursrecht van toepassing. Alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud mag niet zonder schriftelijke toestemming van MakkelijkAfvallen worden gekopieerd of gebruikt. De auteur en uitgever maken gebruik van digitale ‘Fingerprint’ software om illegale distributie tegen te gaan, met juridische stappen als gevolg.

Abonnementen: Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een eenmalige betaling van 37,00 euro.

De samen slank community is het betaalde abonnement van MakkelijkAfvallen. Je betaalt maandelijks 9,95. Je kunt ten alle tijden afmelden door te mailen naar info@makkelijkafvallen.nl.

Garantie: MakkelijkAfvallen geeft een 100% afslank garantie op alle producten. Als je niet tevreden bent, of als je niet bent afgevallen, krijg je 100% je geld terug. Mail ons op info@makkelijkafvallen.nl.

Ben je er ook klaar mee om er alleen voor te staan?

Dat snap ik! En het is bewezen dat het veel effectiever is als je het samen doet. Meld je daarom direct even aan bij de Samen Slank Community! Dan profiteer jij net als 1200+ enthousiaste vrouwen van de ultieme stok achter de deur. Nu proberen voor SLECHTS €1,00

 • 1200+

  Leden en ervaringen

 • 52

  Elke week een nieuw weekmenu

 • 566+

  Berichten per week

 • 1368+

  Reacties per week

Probeer nu voor €1