Disclaimer voor de website en producten van MakkelijkAfvallen.nl

MakkelijkAfvallen, vertegenwoordigd door Niels Bosman, heeft zijn uiterste best gedaan om het koolhydraatarm 50 dagen menu zo goed en duidelijk mogelijk te publiceren. Desalniettemin is het gebruik van het boek, tips, adviezen, aanbevelingen en de gerelateerde producten geheel op eigen risico. De auteur en de uitgever geven geen garanties voor de juistheid, volledigheid, waarheid of de toepasselijkheid van de inhoud van dit materiaal.

De auteur en de uitgever zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, incidentele schade, bijzondere schade en gevolgschade.

Dit e-book geeft geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt, raad ik je ten allen tijde aan contact op te nemen met jouw huisarts of specialist. De informatie in dit e-book is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de arts of specialist wordt verstrekt.

Het betreft een online programma (PDF) en je krijgt geen boek thuisgestuurd.

Op de inhoud van dit materiaal is auteursrecht van toepassing. Alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud mag niet zonder schriftelijke toestemming van MakkelijkAfvallen worden gekopieerd of gebruikt. De auteur en uitgever maken gebruik van digitale ‘Fingerprint’ software om illegale distributie tegen te gaan, met juridische stappen als gevolg.

Abonnementen: Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een eenmalige betaling van 37,00 euro.

De samen slank community is het betaalde abonnement van MakkelijkAfvallen. Je betaalt maandelijks 9,95. Je kunt ten alle tijden afmelden door te mailen naar info@makkelijkafvallen.nl.

Garantie: MakkelijkAfvallen geeft een 100% afslank garantie op alle producten. Als je niet tevreden bent, of als je niet bent afgevallen, krijg je 100% je geld terug. Mail ons op info@makkelijkafvallen.nl.

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (fysiek boek)

Onze bestseller! Al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Je krijgt weekmenu’s voor 7 weken. Met meer dan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks & tussendoortjes. Nu met 100% afslankgarantie, als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, betaal ik je 100% je geld terug. Zonder vragen!

 • 99.000+

  Mensen gingen je voor

 • 150

  Koolhydraatarme Recepten

 • 250

  Tips & Snacks

 • 100%

  Afslankgarantie (geld terug)

Meer info