Ervaringen & Succesverhalen KHA 50 Dgn Programma

Succesverhalen over afvallen

Laat je inspireren! Dit zijn onze helden. Zij volgenden allemaal het koolhydraatarm dieet. Hier lees je hun ervaringen & succesverhalen. En onthoud, het kan ook jouw verhaal zijn.

Want iedereen heeft zijn eigen beweegredenen, sterktes en ook zwaktes. Juist daarmee kunnen wij elkaar helpen!

Het pad naar een gezond, gelukkig en slank leven wandelt namelijk veel fijner als iemand naast je loopt. Dat kan iemand zijn uit je familie, je vriendengroep of uit de Samen Slank community natuurlijk.

Daarom vroegen wij onze helden om hun verhaal te delen met ons. Zij volgden allemaal met succes ons programma.
Hun verhalen lees je hier.

Detox ervaring van Daniëlle | barst van de energie en 4 kg lichter

Toen Daniëlle ons detox programma las dacht ze “Why not?!” Met nieuwe energie en een slanker figuur vertelt ze nu haar verhaal. Lees hier haar detox ervaring.

.Saskia viel meer dan 20 kilo af en stapt slank in het huwelijksbootje

sasia's ervaring met koolydraatarm dieet

Na een leven lang jojo-en en slechte diëtisten was het genoeg. Met kha recepten en weekmenu’s viel ze al meer dan 20 kilo af. Lees hier haar verhaal.

Ingrid krijgt een wake-up call en is nu 6 maten kleiner

Soms moet iemand je flink de waarheid vertellen, voordat je in beweging komt. Tot het moment dat iemand jouw ogen opent. Lees hier over de wake-up call van Ingrid.

dieet ervaring van ingrid

Nicoliene viel 30 kilo af, haar gezin gaf de doorslag.

Ervaring met afvallen Nicoliene verloor 30 kilo

Nicoliene heeft ervaring met afvallen. Gesteund door haar gezin verloor zij 30 kilo door koolhydraatarm te eten. Lees hier haar verhaal.

Facebook ervaringen van ons koolhydraatarm dieet

ervaring carla
dieet ervaring jolanda

Wat anderen zeggen over dit koolhydraatarm dieet

Anoniem (59)
“5 maanden geleden ben ik gestart met het KHA-50 dagen programma, resultaat op dit moment: 16 kilo kwijt, 2 maten in kleding lager, een heerlijk gevoel zonder hongergevoel. Gewoon andere eetwijze, prima vol te houden.

Heel snel afvallen hoeft van mij niet, het is er ook niet in 3 maanden bijgekomen. Tussendoor wel koffie of thee, avondeten stukje vlees, sla en groente, als mijn man stamppot eet neem ik 1 eetlepel en veel achtergehouden groente, evt wat spekjes, toe soms wat griekse yoghurt of stukje fruit, s avonds thee, soms wat nootjes en veel water, nooit alcohol , sap of frisdrank, uit eten stukje vlees salade, en een heel klein beetje frietjes.

Ik wil mijzelf ook blijven verwennen af en toe en dat lukt heel goed bij dit dieet. Zo blijft het leuk en heeeeel goede ervaring, en etiketten lezen!

Groet van een tevreden vrouw van 59 die na een hersentumor langzaam was aangekomen.”

Anouschka (43)
“Mijn ervaring met dit koolhydraatarm dieet is fantastisch. Toen ik aan het programma begon wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Ik had al veel verschillende afvalmethodes geprobeerd maar niks werkte. Eerlijk gezegd had ik de moed een beetje opgegeven totdat mijn man met het KHA-50 dagen programma aan mij voorstelde.

De menu’s zijn afwisselend en ik kan het goed volhouden. Door mijn enthousiasme heb ik zelfs mijn man ook zo ver gekregen om mee te doen! Hij is nu al 9 kilo afgevallen en we zijn pas 1 maand bezig. Zelfs de kinderen eten meer groenten en zijn dol op de recepten (en dat komt zelden voor!)

Het aller fijnste vind ik dat ik mijn mooiste jurk na 4 jaar eindelijk weer pas. Ik heb hem laatst aangehad naar de verjaardag van mijn dochter en wat kreeg ik veel complimenten zeg! Ik zelf ben 8,2 kilo afgevallen en mijn streven is 15 kilo voor de lente. Dit gaat helemaal goed komen want we hebben er zin in!”

Caroline (57)

“Ik had al heel lang last van mijn darmen. Ook had ik behoorlijk overgewicht. In het ziekenhuis hebben de dokters gezegd dat ik meer groente en fruit moet eten. En minder pasta en koolhydraten.

Dus ging ik op zoek naar een goede manier om gezond te eten, heb alles geprobeerd maar lukte mij maar niet… Tot ik Ma tegen kwam. Ik dacht gelijk, “dit is wat voor mij”.

Na het volgen van het koolhydraatarm 50 dagen programma is mijn eetpatroon echt veranderd. Ik ben er zo aan gewend nu met de weekmenu’s en het bevalt mij heerlijk. Mijn conditie is beter. Ben niet meer moe en kan veel meer leuke dingen gaan ervaren. Mijn huid is beter en mijn haar glanst veel mooier”.

De reviews van onze Facebookpagina liegen er niet om. Met 199 reviews (mei 2018) krijgen we een gemiddelde van maar liefst 4,4 sterren. Hier zijn wij heel trots op.

En voor jou is dit natuurlijk een extra zekerheid. Al 31.788 vrouwen zijn je voorgegaan en met een gemiddelde score van 4,4 van 5 sterren liegen de recencies er niet om. Ervaar het zelf! Mocht je niet afvallen na 50 dagen, dan storten wij gewoon je geld terug.

Wat anderen zeggen:

Wil jij jouw verhaal ook delen om mensen te inspireren? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe dieetervaringen van het koolhydraatarm 50 dagen programma. Stuur ons dan even een berichtje op info@makkelijkafvallen.nl of laat een berichtje achter op onze Facebook pagina

Alvast bedankt!

Liefs,

Niels bosman

Ps. Ben jij er klaar voor? Start vandaag nog met Koolhydraatarm Eten. Klik dan hier om je aan te melden voor het 50 dagen programma en start morgen al met afvallen 🙂

[gratis]
[gratis]