Contact » Makkelijk Afvallen

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

De recepten zijn voor 1 persoon. Je kunt de hoeveelheden vermenigvuldigen met het aantal personen voor wie je het klaarmaakt.

Het klopt dat het 50 dagen menu bedoeld is voor vrouwen.

Wat moet je nu doen?

1) Start met het menu zonder het te veranderen.

2) Voel of je honger hebt.

3) Zo ja, pas het menu aan door 1 boterham te vervangen voor 2. Of 2 eieren voor 3 eieren. Of 1 meergranencracker vervangen voor 2 meergranen crackers.

4) Je kunt ook altijd iets meer groenten nemen.

5) Ik heb gemerkt dat veel mannen dit menu gewoon kunnen volgen. Vooral als je niet veel sport of geen zwaar fysiek werk het, is het waarschijnlijk gewoon goed te doen. Dus kijk het eerst even aan, je kunt gerust iets meer nemen van de volgende ingrediënten: - groenten - vlees - eieren - brood

Juist bij diabetes type 2 is het superbelangrijk dat je koolhydraatarm gaat eten. Veel van onze klanten met diabetes hebben door koolhydraatarm eten super goede resultaten behaalt. Ze hebben medicatie kunnen verminderen en soms zelf kunnen stoppen met medicatie. Daarom raad ik je ook aan om onze recepten te aan volgen.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over ons KHA 50 dagen programma.

Direct nadat je hebt besteld heb je een e-mail ontvangen van Shop || Makkelijk Afvallen. Met het onderwerp: Ontvangstbewijs voor je bestelling van ... 2019 bij Shop || Makkelijk Afvallen.

Check anders ook even je junkmail/ongewenste email! Daar staat bij downloads het product en download onderstreept. Hier kun je op klikken en zo het programma downloaden!

Stuur een mail naar info@makkelijkafvallen.nl en vermeld dan de datum van opzegging en je emailadres. Of vul het onderstaande formulier in.

Bedrijfsinformatie: 

MakkelijkAfvallen staat bij de kamer van Koophandel geregistreerd onder de naam Niels Bosman Sales (deze naam komt nog uit de tijd dat ik freelance verkoper was).

  • Mijn KVK nummer is: 60259922
  • BTW nummer: NL161733700B01
  • SNS Bank: NL14 SNSB 0871 5068 82

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je berichtOp werkdagen krijg je gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vraag. Let op: In het weekend beantwoorden wij geen vragen (ook wij houden van vrije tijd).

[gratis]
[gratis]